Zestaw do Grappy i czekolady Lamami Eco LA11E Due Ancore

Due Ancore

  • Dodaj recenzję:
  • Kod: LA11E
  • Producent: Due Ancore
  • Dostępność: Jest  (1 szt.)

  • Historia ceny
  • Czas realizacji: 24 h
  • Cena netto: 318,70 zł 392,00 zł
  • szt.

Wysyłamy w ciągu 24h.

Towar zamówiony i opłacony do godziny 12:00 w dni robocze wysyłany jest w ten sam dzień.

Produkt objęty jest dwuletnią  gwarancją.

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Zestaw do Grappy i czekolady Lamami ECO.

Włoski design i ekologia to słowa kluczowe, które nadają tej serii Lamami styl i doskonałość.

Każdy zestaw Lamami posiada własny futerał przeznaczony do ochrony i utrzymywania porządku

w nożach i  akcesoriach. Etui ma kształt książki. To rozwiązanie jest nie tylko estetycznie nowoczesne,

eleganckie i wywiera duże wrażenie wizualne, ale także bardzo praktyczne. W rzeczywistości pozwala

na takie ułożenie książek, w których chcemy mieć nasze noże zawsze pod ręką. Co więcej, dzięki temu

rozwiązaniu uniknięto nieporęcznej bryły, optymalizując przestrzeń w szufladach, nadając Twojemu

otoczeniu przyjemniejszy wygląd.

 

W zestawie:

Kieliszki do grappy 2 sztuki

Nóż do krojenia czekolady

 

Informacje o produkcie:

Nóż do czekolady

Długość – 13,5 cm

Szerokość - 8 cm

 

Kieliszki do Grappy

Wysokość - 16,5 cm

Średnica  - 5,5 cm

 

Wymiary Książki - 26 cm 17 cm 7 cm

Waga - 1 kg

Materiał - Stal nierdzewna X50CrMoV15, tektura z recyklingu, drewno oliwne, kryształ, paperstone

 

Stal szczególnego stopu zwanego molibdenowo-wanadowym AISI 440 (X50CrMoV15). Molibden z

wanadem sprawia, że noże ze wszystkich kolekcji Lamami są znacznie bardziej odporne na

zarysowania i uderzenia. Twardsza od stali nierdzewnej 18/10, pozwala zachować jakość ostrzenia

ostrzy przez długi czas.

 

Paperstone

Ułożone warstwy papieru z recyklingu, który został nasączony w bezolejowej żywicy

i sprasowany pod wpływem ciepła i ciśnienia w lity arkusz.

 

Zalecenia dotyczące długiej żywotności: myć ręcznie, trzymać z dala od bezpośrednich źródeł

ciepła i zbyt suchych lub  wilgotnych środowisk