Wysyłamy w ciągu 24h.
Produkt objęty jest dwuletnią gwarancją.
Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.
Japoński nóż Santoku o wszechstronnym zastosowaniu.
Przeznaczony jest głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada
cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, krojeniu
owoców w plastry oraz siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia
przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.
Ostrze - stal AUS-6A
Rękojeść - czarna micarta
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 23,9 cm
Długość ostrza - 12,0 cm
Szerokość klingi - 3,9 cm
Grubość klingi - 1,5 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 105 g