Wysyłamy w ciągu 24h.
Produkt objęty jest dwuletnią gwarancją.
Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.
Specjalistyczny nóż kuchenny o wydłużonym ostrzu, przeznaczony jest do porcjowania mięs.
Cienka i wąska klinga pozwala kroić np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy
oraz pieczoną szynkę na równe porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości.
Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, sprawdza się podczas precyzyjnego krojenia filetów
z łososia oraz innych ryb.
Ostrze - stal AUS-6A
Rękojeść - czarna micarta
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 29,0 cm
Długość ostrza - 18,0 cm
Szerokość klingi - 2,5 cm
Grubość klingi - 1,7 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 103 g