Wysyłamy w ciągu 24h.
Produkt objęty jest dwuletnią gwarancją.
Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.
Nóż - tasak chiński, który w kuchni azjatyckiej wykorzystywany jest na
co dzień do krojenia różnych produktów i jest nożem szefa kuchni.
Solidna, lecz stosunkowo cienka klingęa, powoduje że nie powinno się nim
rąbać kości ani mrożonek. Szeroki, ostry nóż to doskonałe narzędzie
do takich zadań, jak krojenie warzyw w kostkę, porcjowanie drobiu,
siekanie surowego mięsa czy rozgniatanie czosnku lub imbiru.
Ostrze - stal AUS-6A
Rękojeść - czarna micarta
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 29,5 cm
Długość ostrza - 18,0 cm
Szerokość klingi - 8,7 cm
Grubość klingi - 2,4 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 368 g