Tojiro Classic VG-10 Nóż do porcjowania 21 cm

Tojiro

  • Cena netto: 470,73 zł 579,00 zł
  • szt.

Wysyłamy w ciągu 24h.

Towar zamówiony i opłacony do godziny 12:00 w dni robocze wysyłany jest w ten sam dzień.

Produkt objęty jest dwuletnią  gwarancją.

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Tojiro Classic VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

przeznaczony JEST do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki

po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe

i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą  płaszczyznę płynnie

i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

 

Dane techniczne:

Ostrze - laminat 3 warstwowy - rdzeń z VG-10 

Twardość - 60 HRC +/- 1

Długość całkowita - 34,7 cm

Długość ostrza - 21 cm

Szerokość klingi - 3,6 cm

Grubość klingi - ok. 2,4 mm

Waga - ok. 190 g