Wysyłamy w ciągu 24h.
Produkt objęty jest dwuletnią gwarancją.
Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.
Nóż do porcjowania 21 cm japońskiej firmy Global linia SAI.
Specjalistyczny nóż do porcjowania, który pozwala schludnie pokroić większe porcje przyrządzonego
mięsa na cienkie plastry lub apetyczne kawałki. Delikatnie zakrzywione ostrze ułatwia odcinanie
mięsa od kości. Nóż idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki
czy udźca jagnięcego. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania
i kroić je w poprzek włókien.
Dane techniczne:
Ostrze - 3-warstwowy materiał CROMOVA 18 SANSO, stal nierdzewna młotkowana
Rękojeść - stalowa wypełniona piaskiem
Twardość - 56-58 HRC
Długość całkowita - 36 cm
Długość ostrza - 21 cm
Szerokość klingi – 4,4 cm
Grubość klingi – 2,5 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga – ok. 245 g